KITONAIL® tratează micoza unghiei, redându-i sănătatea, susținut de formula inovatoare ONY-TEC® și o aplicare delicată, fără pilire.

Despre KITONAIL®

KITONAIL® conține ciclopirox, substanță activă împotriva unui număr mare de ciuperci (fungi) care afectează unghiile de la mâini sau de la picioare.

KITONAIL® acționează local, având 3 efecte terapeutice dovedite:

Fungicid

Distruge fungii

Fungistatic

Oprește dezvoltarea fungilor

Sporicid

Distruge sporii fungilor

Formula inovatoare
ONY-TEC®

KITONAIL® beneficiază de o formulare farmaceutică bazată pe o tehnologie brevetată la nivel mondial – ONY-TEC®, de eliberare a substanţelor active la nivelul unghiilor.

După aplicarea KITONAIL®, substanţa activă ciclopirox este eliberată imediat, penetrând unghiile.

Beneficiile tehnologiei ONY-TEC®

Permeabilizează structura cheratinică a unghiei

Facilitează transportul substanței active prin unghie, direct la țesutul afectat, fără a fi necesară pilirea acesteia

Asigură un grad înalt de eficacitate a substanței active ciclopirox

Cum se administrează KITONAIL

KITONAIL® este un medicament sub forma unui lac de unghii transparent, care poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați, întrucât formează pe suprafața unghiei un film protector, invizibil.

KITONAIL® se aplică pe unghiile afectate de micoză, după spălare și uscare, o dată pe zi, seara, înainte de culcare. Aplicarea se face cu ajutorul pensulei, pe întreaga suprafață a unghiilor afectate, sub marginea liberă a acestora și pe 5 mm de piele înconjurătoare.

După aplicare, se lasă să se usuce timp de 30 secunde, apoi se evită spălarea unghiilor timp de 6 ore.

KITONAIL® se îndepărtează prin spălare cu apă, nefiind necesară utilizarea unui solvent sau a unei pile de unghii.

Micșorarea suprafeței infectate a unghiei este vizibilă după primele săptămâni de tratament, dacă acesta este aplicat conform recomandărilor, zi de zi.

Beneficiile KITONAIL®

Substanța activă este eliberată imediat și penetrează unghiile

Distruge fungii și previne extinderea micozei unghiei

Îmbunătățește aspectul unghiilor

Tratament ușor de urmat

Ușor de aplicat, o dată
pe zi

Ușor de îndepărtat doar cu
ajutorul apei

Protejează unghia, nefiind
necesară pilirea unghiei sau
utilizarea solvenților

Permite reluarea rapidă a
activităților, prin uscarea
rapidă, în 30 de secunde de
la aplicare

Securizează unghia,
formând un film invizibil și
elastic

Asigură un grad înalt de
acceptare de către pacienții
de sex masculin, fiind un lac
incolor

Cât timp durează
tratamentul?

Micoza unghiei este o afecțiune care trebuie tratată cu răbdare și perseverență. Durata recomandată a tratamentului este de până la 6 luni la unghiile de la mâini și de 9 până la 12 luni la unghiile de la picioare.

Tratamentul trebuie continuat până la dispariţia bolii, ceea ce înseamnă până când alte unghii sănătoase au crescut din nou, transparente sau aproape transparente. Tratamentul acestei afecțiuni a unghiilor în formă uşoară până la moderată se poate realiza cu KITONAIL®, un tratament local ușor de aplicat pe suprafața unghiilor afectate, cu proprietăți bune de penetrare a unghiei. Astfel, distruge ciuperca și îmbunătățește aspectul unghiilor afectate. În cazurile în care unghiile sunt afectate sever, KITONAIL® se poate asocia cu medicația sistemică antimicotică.

Pentru că siguranța şi eficacitatea KITONAIL® la copii și adolescenți sub 18 ani nu a fost stabilită, neexistând suficiente date în acest sens, KITONAIL® este contraindicat pentru copii şi adolescenți cu vârsta sub 18 ani.

KITONAIL® este un medicament care se poate elibera fără prescripție medicală.

Întreabă în farmacie despre KITONAIL® și cere sfatul farmacistei sau a medicului specialist în ceea ce privește micoza unghiei.

REFERINȚE:
RCP si prospect produs. L A Levy. Epidemiology of onychomycosis in special-risk populations. J Am Podiatr Med Assoc. 1997 Dec;87(12):546-50. Nancy Isham, Mahmoud Ghannoum. Fungal Nail Infections (Onychomycosis): A Never-Ending Story? PLoS Pathog. 2014 Jun; 10(6): e1004105. B Sigurgeirsson, R Baran. The prevalence of onychomycosis in the global population: a literature study. Review J Eur Acad Dermatol Venereol. 2014 Nov;28(11):1480-91.

keyboard_arrow_up