Cât timp durează tratamentul?

 
Micoza unghiei este o afecțiune care trebuie tratată cu răbdare și perseverență. Durata recomandată a tratamentului este de până la 6 luni la unghiile de la mâini și 9 până la 12 luni la unghiile de la picioare.
 
Tratamentul trebuie continuat până la dispariţia bolii, ceea ce înseamnă până când alte unghii sănătoase au crescut din nou, transparente sau aproape transparente.
 
Tratamentul acestei afecțiuni a unghiilor în formă uşoară până la moderată se poate realiza cu Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos, care este un tratament local eficient, ușor de aplicat pe suprafața unghiilor afectate, cu avantajul de a penetra imediat unghiile. Astfel, distruge ciuperca și îmbunătățește aspectul unghiilor afectate. În cazurile în care unghiile sunt afectate sever, Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos se poate asocial cu medicația sistemică antimicotică. Întreabă medicul dermatolog sau farmacistul pentru mai multe detalii în acest sens.
 
În cazul ciupercii unghiei, principalul criteriu după care se măsoară eficiența vindecării se consideră a fi transparența unghiilor afectate și creșterea unui pat unghial complet sănătos.Sus